Hopp til innholdet

Popup

Popup sykkelservicen vi tilbyr skal gjøre sykkelhverdagen din enklere. Det er praktisk å levere sykkelen rett til en popup i nærheten av deg eller en popup som er bestilt av din arbeidsgiver. Du får sykkelen tilbake samme dag så lenge vi har alle deler inne.
For oversikt over neste popups trykk direkte på knappen her oppe hvor det står Popup. Da kan du velge popup sted, dato og tid for å reservere plass til din sykkel/sykler. Vi sees!

Om du ønsker å bestille popup til din gate eller borettslag kan du benytte deg av bedriftsskjemaet på Bedrifts siden. Eller bare hvis du har noen tips til oss så vil vi gjerne høre fra deg. Eller send oss en epost, se kontakt siden for epost.

Sykkelreparatør på popup skifter slange

Hvordan fungerer popup sykkelservice?

  1. Du reserverer tid med å finne riktig popup her oppe med å trikke på Book tid her. Der kan du se leverings tider og priser om det er aktuelt. – Noen popups er åpne for alle og andre er kun for ansatte i en bedrift. Velg den som passer for deg!
  2. Du møter opp på avtalt tid og sted vanligvis mellom kl. 7-9 for å levere inn sykkelen. Hvis du har kodelås kan vi låse for deg etter endt service. Ellers passer vi på sykkelen inntil du kommer og henter den.
  3. Vi fikser sykkelen mens du er på jobb og satser på å ha den klar senere om dagen. Forutsetter at vi har alle deler inne.
  4. Du får sms når sykkelen er klar og kan betale med Vipps eller kort om det er aktuelt.
    Du sykler hjem på ennda bedre sykkel! Ha en fin sykkeltur!

    Mvh,
    Ivar Ørn